Set kovového záhradného nábytku v bielej a hnedej farbe Ezeis Alicante

4.6/5 - (13 votes)

Najpredávanejšie skladom. Zisti, či je DOPRAVA ZADARMO. Set kovového záhradného nábytku v bielej a hnedej farbe Ezeis Alicante dnes v le... Čítať ďalej »


3290.00 EUR € s DPH Viac info

Popis produktu

Najpredávanejšie skladom. Zisti, či je DOPRAVA ZADARMO. Set kovového záhradného nábytku v bielej a hnedej farbe Ezeis Alicante dnes v letákovej cene 3290.00 EUR. Pozrite viac z kategórie Záhradné jedálenské sety alebo viac od značky Ezeis

 

Údaj Hodnota
Cena 3290.00 EUR
Skúsenosti ✔️✔️✔️✔️✔️
Recenzie ⭐⭐⭐⭐⭐
Výrobca Ezeis

 

Kde si viem pozrieť recenzie na Set kovového záhradného nábytku v bielej a hnedej farbe Ezeis Alicante

Recenzie, skúsenosti a komentáre vidíte priamo tu na stránke alebo po prekliku na detail

Aká je cena Set kovového záhradného nábytku v bielej a hnedej farbe Ezeis Alicante

Ak je produkt v akcii, cena je 3290.00 EUR

 
 

Cena a zľavový kód

Počas prebiehajúcej akcie nie je možné použiť zľavový kód. Cena € platí bez kódu dnes pre všetkých.
 
Vychutnajte si krásu stolovania vonku s touto súpravou záhradného nábytku Alicante od spoločnosti Ezeis. Súprava obsahuje záhradný stôl so skladacím mechanizmom a 4 stoličky.

Je vyrobený z bezšvových zosilnených hliníkových plechov s práškovou povrchovou úpravou, ktoré sú odolné voči UV žiareniu, vode a korózii. Stôl má sofistikovaný vzhľad, ktorý dopĺňajú nohy z masívneho tíkového dreva s certifikátom FSC®, ktorý zaručuje, že drevo bolo vyťažené podľa najprísnejších ekologických a environmentálnych pravidiel zo zodpovedných zdrojov.

Stôl spĺňa bezpečnostné normy Európskej únie a je špeciálne navrhnutý tak, aby bol odolný voči poveternostným vplyvom a vydržal nepretržité každodenné používanie. Prémiová kvalita materiálov umožňuje, aby výrobky zostali vonku po celý rok bez potreby špeciálnej údržby, pretože hliník vo vlhkom prostredí nekoroduje.

info_outline Viac info o produkte


Podobné produkty