Budík z čerešňového dreva Gingko Cube Plus

3.6/5 - (16 votes)

Najpredávanejšie skladom. Zisti, či je DOPRAVA ZADARMO. Budík z čerešňového dreva Gingko Cube Plus dnes v letákovej cene 73.00 EUR. Pozr... Čítať ďalej »


73.00 EUR € s DPH Viac info

Popis produktu

Najpredávanejšie skladom. Zisti, či je DOPRAVA ZADARMO. Budík z čerešňového dreva Gingko Cube Plus dnes v letákovej cene 73.00 EUR. Pozrite viac z kategórie Budíky alebo viac od značky Gingko

 

Údaj Hodnota
Cena 73.00 EUR
Skúsenosti ✔️✔️✔️✔️✔️
Recenzie ⭐⭐⭐⭐⭐
Výrobca Gingko

 

Kde si viem pozrieť recenzie na Budík z čerešňového dreva Gingko Cube Plus

Recenzie, skúsenosti a komentáre vidíte priamo tu na stránke alebo po prekliku na detail

Aká je cena Budík z čerešňového dreva Gingko Cube Plus

Ak je produkt v akcii, cena je 73.00 EUR

 
 

Cena a zľavový kód

Počas prebiehajúcej akcie nie je možné použiť zľavový kód. Cena € platí bez kódu dnes pre všetkých.
 
Hodiny, budík, stopky a časovač – to všetko je ukryté v jednej šikovnej kocke. Originálny a elegantný budík Gingko kombinuje množstvo funkcií s moderným minimalistickým dizajnom, vďaka čomu je praktickým každodenným pomocníkom v domácnosti, ako aj nápaditou dekoráciou.

Displej hodín je zvukom aktivovaný, takže na zobrazenie aktuálneho času stačí lusknúť prstami alebo ťuknúť na stôl. Aktivácia jednotlivých funkcií je rovnako jednoduchá. Otočením kocky na bok spustíte stopky alebo časovač. Budík spustíte alebo ukončíte jeho otočením. Sprevádzajú ho tri voliteľné zvuky, ktoré vám pomôžu vstať – lesné vtáky, morské vlny a kohútie kikiríkanie. Ak sa vám ešte nechce vstávať z postele, budík ponúka funkciu driemania.

Je vyrobený z kvalitného a odolného dreva s výrazným prírodným vzorom. Integrované dotykové ovládacie tlačidlá sú presne vygravírované do jeho povrchu laserom.

Budík možno nabíjať pomocou priloženého kábla USB-C. Nabitá batéria vydrží približne 2 mesiace. Ak sa rozhodnete pre možnosť nepretržitého zobrazovania času, životnosť batérie sa skráti na 1 až 2 týždne.

Pozrite si ho tu:

info_outline Viac info o produkte


Podobné produkty