Kartónový organizér zásuvkový Click&Store – Leitz

3.4/5 - (17 votes)

Najpredávanejšie skladom. Zisti, či je DOPRAVA ZADARMO. Kartónový organizér zásuvkový Click&Store – Leitz dnes v letákovej cene 53.90 EU... Čítať ďalej »


54.00 EUR € s DPH Viac info

Popis produktu

Najpredávanejšie skladom. Zisti, či je DOPRAVA ZADARMO. Kartónový organizér zásuvkový Click&Store – Leitz dnes v letákovej cene 53.90 EUR. Pozrite viac z kategórie Organizéry do pracovne alebo viac od značky Leitz

 

Údaj Hodnota
Cena 53.90 EUR
Skúsenosti ✔️✔️✔️✔️✔️
Recenzie ⭐⭐⭐⭐⭐
Výrobca Leitz

 

Kde si viem pozrieť recenzie na Kartónový organizér zásuvkový Click&Store – Leitz

Recenzie, skúsenosti a komentáre vidíte priamo tu na stránke alebo po prekliku na detail

Aká je cena Kartónový organizér zásuvkový Click&Store – Leitz

Ak je produkt v akcii, cena je 53.90 EUR

 
 

Cena a zľavový kód

Počas prebiehajúcej akcie nie je možné použiť zľavový kód. Cena € platí bez kódu dnes pre všetkých.
 
Užitočný pomocník do kancelárie v trendovom šate. Zásuvková škatuľa od značky Leitz vám poskytne štýlové útočisko na dokumenty veľkosti A4 alebo všetky písacie potreby či zápisníky. Škatuľa sa veľmi ľahko skladá pomocou patentov. Predná strana je vybavená kontrastnými bielymi štítkami v kvalitnom kovovom rámčeku. Pre pohodlné prenášanie sú po stranách umiestnené otvory s kovovým obvodom. Konštrukcia je vyrobená z kvalitného pevného kartónu. Lesklý polypropylénový materiál vytvára atraktívny vzhľad škatule. Navyše pôsobí ako ochrana pre dlhodobé používanie. Tiež sa ľahko udržuje, stačí len pretrieť handričkou a dodáte jej stratený lesk.

info_outline Viac info o produkte


Podobné produkty